10TON_flow_2.0
loading...



 

"Vi har stark tillströmmning av rekryteringsuppdrag just nu i många olika branscher. Om du som kandidat vill göra dig sökbar för alla våra uppdrag så måste du godkänna det när du lägger in dig i systemet. Tänk på att ditt cv ska vara uppställd i kronologisk ordning och lätt att avläsa vad du har jobbat med. Försök även kort att beskriva vad dina arbetsgivare är verksamma inom."

Nicklas Ljungström
VD 10TON Rekrytering AB

SAMARBETSPARTNERS

BETA skapar vinnarkultur i näringslivet genom att träna jaget och laget med idrottens tydliga språk och verktyg "BETA skapar gränslös vinnarkultur"
Samarbete mellan 10TON och företaget Chef.

NYHETER

2014 > 10

Vi hälsar Kerstin B. Linnros som Senior Consultant på 10TON Rekrytering. Kerstin kommer närmast från COM Hem där hon var HR Direktör. 

Läs hela inlägget »

10TON Rekrytering deltog i årets viktigaste hockeyhändelse, när 3Step IT bjöd in sina partners till AXA Sportcenter i Södertälje

Läs hela inlägget »

10TON Rekrytering medverkar på IBM Business Connect 2014 på Stockholm Waterfront

Läs hela inlägget »



Tema: Ledarskap och kommunikation
Dagens värd: Swedbank

100/oktan nätverk är ett möte mellan näringsliv och idrott. Vad kan vi lära från de två olika världarna?

Den 12 november är det dags för årets tredje 100/oktan nätverksträff. Vi har ett spännande program med talare från både näringslivet och idrotten. Vi kommer att diskutera utmaningarna i ledarskapet och hur viktigt det är med rätt kommunikation i laget.

Vi börjar dagen med curling och vi kan utlova en rolig och utmanande aktivitet.
Dagens huvutalare är

  • Michael Wolf , VD Swedbank
  • Bengt Baron,VD Cloetta
  • Niklas Wikegård, Expertkommentator
  • Danijela Rundqvist, Hockeyspelare


Skulle du tycka det var spännande att delta, hör av dig till oss.  Vi har ett antal platser till vårt förfogande. jerker@tioton.com

Läs hela inlägget »