10TON_flow_2.0
loading...



 

"Vi har stark tillströmmning av rekryteringsuppdrag just nu i många olika branscher. Om du som kandidat vill göra dig sökbar för alla våra uppdrag så måste du godkänna det när du lägger in dig i systemet. Tänk på att ditt cv ska vara uppställd i kronologisk ordning och lätt att avläsa vad du har jobbat med. Försök även kort att beskriva vad dina arbetsgivare är verksamma inom."

Nicklas Ljungström
VD 10TON Rekrytering AB

SAMARBETSPARTNERS

BETA skapar vinnarkultur i näringslivet genom att träna jaget och laget med idrottens tydliga språk och verktyg "BETA skapar gränslös vinnarkultur"
Samarbete mellan 10TON och företaget Chef.

NYHETER

2016

Snart är det dags för årets tredje och sista nätverksträff för året. Som vanligt har vi ett mycket intressant program med stjärnor från både näringsliv och idrott. På scenen får vi se: Anna Lindberg (fd simhoppare), Matilda Boson (fd handbollsspelare), Ulf Åkerblom (Head of DNB Markets Sweden), Patrik Olsson (VD, Agria) och Anders Bagge (Ambassadör, Agria).
100Oktan äger rum den 16 nov i Skrapan på söder.
Tycker du låter intressant och vill delta, välkommen att kontakta Hans Wahlgren på hans@tioton.com

Läs hela inlägget »

10TON Rekrytering deltog tisdag den 26.4 på Fujitsu World Tour där vi under en eftermiddag fick ta del av många intressanta fördrag kring digitalisering och innovation.
Den mycket intressanta dagen avslutades av att Anders Borg på ett inspirerande sätt lät oss ta del av sina tankar inom området.
 
Vi tackar Fujitsu för möjligheten att närvara under dagen.

Läs hela inlägget »

Skön konst, vin, snacks och kul konstnärsmingel till levande musik.
RING PÅ KONTORET NYBROVIKEN
BIRGER JARLSGATAN 2, 5 TRAPPOR.

Läs hela inlägget »