10TON_flow_2.0
loading...



 

"Vi har stark tillströmmning av rekryteringsuppdrag just nu i många olika branscher. Om du som kandidat vill göra dig sökbar för alla våra uppdrag så måste du godkänna det när du lägger in dig i systemet. Tänk på att ditt cv ska vara uppställd i kronologisk ordning och lätt att avläsa vad du har jobbat med. Försök även kort att beskriva vad dina arbetsgivare är verksamma inom."

Nicklas Ljungström
VD 10TON Rekrytering AB

SAMARBETSPARTNERS

BETA skapar vinnarkultur i näringslivet genom att träna jaget och laget med idrottens tydliga språk och verktyg "BETA skapar gränslös vinnarkultur"
Samarbete mellan 10TON och företaget Chef.

NYHETER

2018

Vi deltog under en spännande dag tillsammans med Proact, partners och kunder där några av de ämnen som berördes var:
Stora framtida utmaningar väntar oss alla. Hur kommer X påverka Y? Hur tacklar man svårigheterna med Z? Stora teknikskiften händer redan nu med självkörande bilar, robotar som hanterar kundtjänster samt helt automatiserade logistikprocesser.
Alla informations- och datamängder gör att vi kan analysera beteenden och öka effektiviteten och hitta nya affärsmöjligheter. Den nya tekniken skapar oanade möjligheter samtidigt som de flesta av oss också har en legacy att ta hänsyn till. Hur hanterar man detta?

Läs hela inlägget »

IK Frej och 10TON Rekrytering AB inleder sponsorsamarbete. Vi är stolta över att vara en del av Frej familjen som utöver att herrlaget spelar i Superettan har en bred och väl fungerande ungdomsverksamhet som vi är glada att vi kan vara med och stödja.
 

Läs hela inlägget »

10TON Rekrytering deltog den 6 mars på After(board)Work tillsammans med Styrelseakademien. Intressanta samtal och några talare som tex Pär Wargh Wiklundh som från Speakers Corner pratade om användande av AI som hjälpmedel för att tolka vad som sägs om våra respektive verksamheter på nätet. Tack till Ylva Hambraeus Björling och övriga representanter från Styrelseakademien för en givande kväll.

Läs hela inlägget »

10TON har inlett ett samarbete med Vallentuna BK. Har du frågor om hur er idrottsförening kan samarbeta med 10TON är du välkommen att höra av dig till oss.  

Läs hela inlägget »


Seminariet leds av Purple Ivy som stödjer sina kunder genom att integrera hållbarhetsfrågor i vision, affärsstrategi, ledningssystem och företagskultur. 

Läs hela inlägget »